image Kampen spilles på NetPlan Arena i Aarslev.
Steffen Juhl
22. september 2017 kl. 21:59
Kampstart: 14.00

Optakt Aarslev Boldklub - Marstal/Rise // Albaniserien, runde 8.

8 runde i Albaniserien står for døren, og her halvvejs i efterårssæsonen må man sige at det alt i alt har været godkendt efterår med enkelte svipsere. Man har fået 12 point ud af 21 mulige og indtager lige nu rækkens femteplads. Pointhøsten kunne dog sagtens have været større, men desværre har marginalerne ikke helt været på Marstals side og man har ikke haft den fornødne skarphed i visse kampe. Efter sidste weekends oprejsning mod OB, hvor man efter tre nederlag i træk fik vendt skuden og fik en flot sejr på 3-1, skal der nu følges op med endnu en god præstation og forhåbentlig 3 point i udekampen mod Årslev.

Dagens modstander fra Aarslev har fået en særdeles flot start på den nye sæson og efter de første syv runder indtager de rækkens tredjeplads med samme antal point som OKS og blot ét point efter Otterup, som må formodes at være rækkens to bedste hold. Derfor er det et også et hold der må sprudle af selvtillid og have stor tro på tingene og egne evner i øjeblikket. Når det så er sagt, så er Aarslev også et hold der i deres seneste kamp lukkede hele fire mål ind og i deres første syv kampe har lukket hele 15 mål ind. Derfor må man formode at deres forsvar er til at tale med og skal sættes under pres af vores angribere og offensive spillere.

Marstal/Rise kom tilbage på sporet sidste weekend med en sejr på 3-1, men selvom man fik scoret de tre mål var der chancer til endnu flere. Heldigvis fandt man skarpheden frem i anden halvleg og det skal der bygges videre på i lørdagens opgør mod Aarslev. Kampen bød også på comeback til Kasper Kildegaard, som var tilbage i startopstilling og var en evig uro med hans løb og kreativitet. Derudover vil jeg fremhæve Søren Groth, som nok spillede hans bedste kamp indtil videre i sæsonen og var vel kampens spiller med både mål og oplæg. Sejren gav fornyet tro på tingene og selvtillid og det skal spillerne tage med til denne weekends kamp. De skal være villige til at presse på i alle 90 minutter, løbe de ekstra meter for hinanden og ikke på noget tidspunkt give op. Lykkes disse ting og finder de offensive spillere samme skarphed frem som i anden halvleg mod OB, så bør der ligge point at vente for drengene.

Vi glæder os til at se de medrejsende MIF'er på NetPlan Arena Aarslev, som forhåbentlig kan give drengene et ekstra rygstød i deres kamp for de 3 point.