29. marts 2016 kl. 21:05
Lige ved og næsten, men ingen point.

Varde - Marstal 1-0 (1-0)

1-0 36 min (Ukendt målscorer)

På et blæsende og til tider småregnende Sydbank Stadion i Varde, fik vi en okay start på kampen. Det var som om begge hold spillede ud fra, at få bolden så hurtigt som muligt op på modstanderens halvdel.
En solid vind på tværs af banen gjorde forholdene svære, samt en lettere blød og knoldet bane, der årstiden taget i betragtning alligevel må betegnes som fin.

Første halvleg var en god omgang tjubang fodbold, hvor vi indimellem formåede at bryde godt igennem over kanterne - især i højre side. Desværre stod vardedefensiven solidt i vejen for indlæggene så helt farligt blev det aldrig.
Varde spillede meget direkte og oftest endte bolden udover side- eller baglinie. Et par gange lykkedes de med deres opspil og kom til et par gode chancer. Midtvejs i halvlegen fik Varde frispark på kanten af feltet ude i siden. Med den stærke vind i ryggen bankede de bolden over i hjørnet uden chance for Peter i målet.

Halvlegen ud var mest på Vardes præmisser og vi måtte gå til pause nede 0-1.

Fra 2. halvlegs start fik vi skubbet spillet længere frem og fik deraf et lille overtag.
Hvis Varde sad på 1. halvleg var 2. halvleg vores.

Vi fik mere struktur i vores spil og adresse på afleveringerne. Det kastede 3-4 gode chancer af sig, samt et annulleret mål.
Vardes keeper stod desværre solidt - reddede bl.a. et hovedstød med hjælp fra overliggeren og diskede i overtiden op med en god refleksredning på Johans afslutning fra nært hold.

Desværre måtte vi gå fra banen uden point og med en ærgerlig følelse i kroppen.