Forløsning i allersidste minut

image Denne jubelscene fra en tidligere Danmarksseriekamp var blot en my af de scener der udspillede sig efter Emil Grydehøjs 3-2 scoring i overtiden i weekendens kamp mod MG&BK.
Steffen Juhl
21. august 2017 kl. 20:54
Referat - Marstal/Rise - MG&BK // Albaniserien, runde 2.

Referat

Emil Grydehøj, dagens mand i skysovs. Dette kunne sagtens have været overskriften til dette referat, for sikke en kamp han fyrede af den unge dynamiske midtbanespiller fra Marstal/Rise. Efter en forårssæson, hvor Emil skulle kæmpe sig tilbage fra en alvorlig fodskade, har han nu kæmpet sig tilbage og har for alvor fundet formen her i starten af den nye sæson. Hans løbekapacitet og energiniveau er enormt og det beviste han endnu engang i kampen mod MG&BK, hvor han både bidrog defensivt, men i særdeleshed offensivt var han forrygende. Det beviste han da også ved at score to mål, som jeg vil komme ind på senere i referatet. Kampen blev, grundet et vanvittigt vejr, en utrolig intens affære med masser af nærkampe og frispark. Det var dog også en kamp hvor modstanderne fra MG&BK viste at de var et hold fyldt med dygtige fodboldspillere, med gode førsteberøringer og et solidt pasningsspil. Men som alle ved, så varer en fodboldkamp 90 minutter plus det dommeren nu har lagt til og før han har fløjtet af, er kampen ikke forbi.

1 Halvleg.

I de to seneste opgør var Marstal/Rise kommet flyvende fra start, men det var som om at de i dag hang lidt i håndbremsen og havde svært ved at kontrollere den meget våde og glatte bane. Det var tydeligt for enhver at se, at vejret havde sin del i at første halvleg blev en meget rodet affære med mange nærkampe og frispark, og knap så meget poleret fodboldspil. Men omkring midt i første halvleg dukkede Emil Grydehøj op og satte stensikkert bolden ind bag Middelfarts målmand, som ikke havde en chance for at nå at redde bolden. Det var en halvleg uden de store chancer til Marstal og heller ikke MG&BK kom frem til det store, og det de kom frem til afværgede forsvaret, samt målmand Peter. Derfor sluttede første halvleg 1-0, og spillerne fik en tiltrængt pause, hvor de kunne komme i tørvejr og få varmen inden anden halvleg skulle i gang.

2 Halvleg.

Anden halvleg blev fløjtet i gang og igen var det som om at hjemmeholdet ikke rigtig kunne finde melodien. Der gik da heller ikke længe før MG&BK straffede Marstal og fik skabt balance i regnskabet, 1-1 stod den nu og alt var åbnet. Slemt blev værre, da MG&BK også gjorde det til 2-1. Det tog pusten lidt ud af spillerne fra Marstal og det var svært at se at de kunne få noget med fra opgøret. Med omkring et kvarters tid tilbage foretog Marstal så en dobbeltudskiftning og et sidste desperat forsøg på at få point blev sat ind. Og med omkring fem minutter tilbage dukkede Thomas Holmegaard så op i feltet og med en kølig inderside satte han bolden ind langs den fjerne stolpe, 2-2 og nu lugtede man blod. FORLØSNING!! Dybt inde i overtiden dukkede han så op for anden gang, Emil Grydehøj. Bolden blev forlænget inde i feltet og bagerst stod Emil, som køligt headede bolden ned i det glatte græs mod bagerste stolpe, og chance for målmanden, gjorde han det til 3-2. Han fejrede målet i bedste Steven Gerrard stil, og blev fortjent hyldet af medspillere og publikum. MG&BK nåede at knap at give bolden op før dommeren tog fløjten i munden for sidste gang.

Sejr, 3 point, ubesejret i den nye sæson og nu ubesejret i 10 kampe i træk i Albaniserien.

Der skal lyde en kæmpe tak til de mange tilskuere der trodsede det ekstreme vejr og støttede holdet.

Næste kamp spille onsdag d. 23/08, klokken 18.30 ude mod Krarup/Espe.