1-0 25  min - Jakob Bové

1-1 65 min  -  ukendt

2-1 89 min -  ukendt

Det var et decimeret Marstal-hold der stillede op mod TPI’s Danmarksserie-hold lørdag klokken 13.15 gamle koryfærer som Jakob Bové og Hans-Henrik Meldgaard var fundet frem og støvet af for at fylde holdkortet. Desuden var Mathias Fleischer hjemme fra USA altid en kærkommen forstærkning.

På TPI’s kuntstofbane var tempoet i top fra starten. TPI kom godt fra start og Marstals bagerste linier blev testet med lange bolde og hidsige løb. Men forsvaret stod mod,  og Marstal arbejdede sig langsomt i kampen. De to Fleischer-brødre var som altid en håndfuld eller flere for TPI-spillerne.

Der opstod let muligeheder gennem bolderobringer fra de hårdt arbejdende Marstal-spillere, der specielt stod godt på banen i første halvleg. Mathias Fleischer fik den første mulighed, men afsluttede lidt forceret over mål. Men det lugtede af mere. Det kom hul på bylden,  da Kaptajnen fra de Bagerste rækker fik masser af tid og kunne finde Patrick Fleischer med en lang bold på højrekanten. Efter en berøring sendte han et præcist indlæg til forreste stolpe, hvor Jakob Bové kom foran forsvaren og kunne sende bolden gennem benene på TPI-keeperen. Det satte Marstals pillerne igang og store muligheder kom på stribe. Første kunne Jakob Bové se sin flugter fra kanten af feltet på vej i mål blive blokeret, iøvrigt efter flot forarbejde fra Kaptajn Kristensen. Kort efter var Emil Grydehøj særdeles tæt på med en ekvilibristisk helflugter tæt under mål, der gik få centimeter over mål. TPI skabte ikke meget udover lange bold som skabte lidt panik fra tid til anden. Men årsagen skal nok også findes i det store løbearbejde Marstal lagde for dagen.

I anden halvleg var det tydeligt Marstal havde brugt meget kræfter i første halvleg. TPI sad pænt på kampen, men skabte ikke store mulighed. Efter 65 minutter måtte Patrick Fleischer udgå med en hjernerystelse og tage på skadestuen. I perioden i undertal indtil debutterende Mikkel Rasmussen kunne komme ind udlignede TPI efter kvikt bandespil gennem Marstals højre side. Ærgerligt at indkassere i undertal. Kampen blev noget mere brutal, der blev givet og det er nok meget korrekt at sige den unge dommer ikke havde den store erfaring med den slags, så det kastede lidt spøjse frispark af sig. Da begge mandskaber så småt var begyndt at indstille sig på 1-1. Var en TPI-angriber vaks, da Marstal-forsvaret tøvede i de bageste rækker og kunne nemt score alene med Peter Sylvestersen.

På trods af Hans-Henrik Meldgaard fik de sidste 10 minutter kunne han ikke fremtvinge en udlignende scoring, men tilskuerne fik dog et par prøver på Hans’ elegante løb med bolden og overlegne hovedspil.

Alt i alt en kamp med en flot præstation, så længe kræfterne var der.