Én sejr og ét nederlag.

Samlede referat af sidste uges to kampe.

To kampe på tre dage kastede 3 point af sig, og med lidt mere skarphed og held havde det blevet til flere. Sådan gik det desværre ikke, men set i det store perspektiv må spillerne fra Marstal dog fortsat være yderst tilfreds med den start de har fået på den nye sæson.

Krarup/Espe - Marstal/Rise 0-1

I midtugens kamp mod Krarup/Espe viste spillerne fra Marstal stor gejst og intensitet fra start af og var i hele første halvleg, bortset fra de sidste minutter, det mest toneangivende hold og klart det farligste. Det var især over højrekanten, hvor en storspillende Mathias Grydehøj skabte et utal af farlige situationer. Desværre fik man ikke puttet den ind før halvleg. I anden halvleg var det meget det samme billede, men modsat af første halvleg, opstod de farlige situationer nu i venstre side ved Tobias Holm. Målet kom midt i halvlegen efter hjørnespark, hvor Mathias Grydehøj steg til vejrs. Han fik dog ikke helt ramt på den, men alligevel så meget at den blev dirigeret hen til Steffen Juhl, som hurtigt var over bolden og fik sparket den ind til 1-0. Krarup/Espe fik lagt et godt tryk til sidst, men formåede aldrig at blive rigtig farlig. Derfor endte kampen 1-0 til Marstal/Rise, som fortsatte den fornemme start og var nu eneste hold med maksimum point efter fire kampe sammen med Otterup.

Morud IF - Marstal/Rise 2-1

Blot to dage efter sejren mod Krarup/Espe skulle Marstal/Rise atter i aktion. Denne gang ude mod Morud på deres kunstgræsbane. Et underlag som langt fra foretrækkes af spillerne fra Marstal. Det blev en kamp hvor Marstal havde langt størstedelen af spillet, men manglende skarphed og mangel på held og marginaler, gjorde at man ofte ikke fik et særlig godt slutprodukt ud at sine anstrengelser. Morud fik 10 gyldne minutter i første halvleg, hvor de med hjælp fra dommeren fik et fejlagtig dømt straffe, som Peter var utrolig tæt på at snuppe og kort efter stod en af deres spiller helt umarkeret og kunne sikkert sparke den ind til 2-0. Efter scoringen forsvarede Morud sig bravt til halvleg. Anden halvleg og Marstal lagde fra start tryk på Morud, men som i første halvleg manglede skarpheden og Morud forsvarede sig bravt og med næb og klør. Først til allersidst i kampen kom reduceringen til 1-2. Det var Emil Grydehøj der dukkede op og scorede kampens sidste mål. Det blev desværre til et nederlag på 2-1, men spillerne fra Marstal kæmpede med alt, spillede en okay kamp og viste af de er villige til at arbejde for hinanden gennem alle 90 minutter.

Til slut skal lyde en kæmpe tak til de mange fremmødte MIF'er på lægterne i begge kampe. Vi håber I fortsætter med at komme og støtte op om holdet.

Næste kamp spilles d. 3/8 kl. 14.45 hjemme mod KRFK.