image
30. august 2016 kl. 17:09
Sent mål sikrede det ene point

Morud - Marstal 1-1

I onsdags var vi på besøg i Morud. Endnu en midtuge-kamp, men heldigvis den sidste for en periode. Som i hjemmekampen mod Årslev, indkasserede vi igen et hurtigt mål. Uret havde blot rundet 3 min. før vi igen var bagud. Målet faldt efter et hjørnespark, hvor vi ellers havde 2 chancer for at få ekspederet bolden ud af farezonen. Det lykkedes desværre ikke og i stedet fik Morud scoret på et veludført lob, som sejlede ind i sidenettet.

Resten af 1. halvleg fik vi tilkæmpet os et overtag, men dog uden rigtigt at få sendt farlige afslutninger mod Moruds mål. I stedet skal vi nok være glade for at Morud ikke fik tilkendt et straffespark midt i 1. halvleg, i en situation hvor der blev trukket lidt i deres angriber for at forhindre en afslutning tæt under mål.

I pausen snakkede vi om at være mere omhyggelige med afleveringerne midt på banen, og ellers forsøge at omsætte overtaget til målchancer.

Sådan gik det ikke.. Tværtimod var det Morud som havde 3-4 nærgående forsøg i starten af 2. halvleg, mens vi havde problemer med at få spillet til at fungere.

Det der længe lignede et nederlag, blev heldigvis ændret til et uafgjort resultat med 10 min. igen, da Jonas Kisby tog sagen i egen hånd. Efter en bolderobring på egen banehalvdel, fik Kisby prikket bolden forbi en forsvarsspiller og overløbet en anden, for til sidst at sparke bolden i mål fra 25 meter. Et virkelig flot mål.
Morud-spillerne virkede trætte og vi fik fornemmelsen af, at en sejr var indenfor rækkevidde. Desværre fik vi, kort efter, et lidt ærgerligt gult kort, som jo i FS betyder 10 min. udvisning. Dermed tog vores pres af, og vi ville ikke risikere alt for at gå efter sejren.

Chancen for sejr opstod alligevel, da Johan Jonge blev spillet igennem til en friløber, men desværre var tiden gået, så kampens dommer fløjtede af, lige da Johan startede sit frie løb mod Moruds mål.
Lige inden følte Morud sig endnu engang snydt for et straffespark, hvilket de protesterede så voldsomt over,efter kampen, at deres bedste spiller fik rødt kort på vej fra banen.