Referat Fynsserie: Næsby - Marstal

image
04. september 2016 kl. 19:27
Årets første udebanesejr!

Denne weekends runde bød på et besøg hos Næsby. Inden kamp start havde vi vores bange anelser, da Næsby normalt plejer at ville spille på kunstgræs mod os. Til vores store lettelse kunne vi dog se på deres info-tavle at kampen skulle spille på deres stadion, hvilket for øvrigt er en af de fineste baner på Fyn.

Holdopstillingen til dagen var:

Kampen startede lidt afventende, uden at nogle af holdene sådan rigtig fik fat. Efter 18 minutter fik Næsby gult kort, efter en sen tackling på Kasper Kildegaard, dette blev startskuddet på et gevaldigt Marstal pres, hvilket også endte med at give pote. Tobias Holm tog chancen udefra, på vej mod målet rammer Emil Kørner bolden, så den bliver rettet af og fuldstændig snyder Næsbys målmand, fortjent 1-0 føring til Marstal.

Resten af halvlegen fortsatte Marstal dominansen, og vi havde rigtig mange gode opløb, men generelt manglede skarpheden i den sidste afgørende aflevering. Kun en enkelt gang var det rigtig tæt på, efter en kanon solodribletur af Kasper Kildegaard. Så 1-0 ved halvleg, fuldt fortjent, om end man sad med følelsen af at vi allerede på nuværende tidspunkt burde have lukket kampen.

Kampbillede fortsatte i anden halvleg, generelt var vi Næsby fysisk overlegne, men når det lige kom til den sidste aflevering, manglede vi både skarphed samt evnen til at træffe de rigtige beslutninger. Heldigvis, kom forløsningen midt i anden halvleg, da vi endelig vidste den føromtalte savnede skarphed på den sidste tredjedel. Efter et mønsterangreb, får Rasmus afsluttet oppe i nettaget, 2-0 til Marstal/Rise.

Ikke længe efter, blev kampen endegyldigt lukket med en flot flot 3-0 scoring, efter fine kombinationer af de to Kildegaard Fætre. Efter fint bandespil på kanten af feltet, ender bolden hos Jens Kildegaard, som iskoldt lægger bolden ind. Dette tog umiddelbart den sidste kampgejst fra de slagne Næsby-spillere, og med lidt større skarphed kunne sejren snildt været blevet større. Det eneste nævneværdige der er at nævne fra kampens slutning, var en hurtig gæsteoptræden af Lars ”Beef” Larsen. Efter at have været hjemvendt efter en 3-ugers rejse til Vietnam, havde Lars indvilliget i at sidde på bænken hvis det nu skulle knibe. Efter lidt småskavanker, og en sikker føring blev ”Beef” sendt på banen, der gik dogimidlertig ikke længe før Lars igen måtte lade sig udskifte efter et vrid i knæet. Vi håber Lars kommer på en god sund dansk kartoffelkur og kommer sig hurtigt. Så alt i alt en velfortjent udebane sejr på 3-0. Afslutningsvis en kort undskyldning for et lidt sent kampreferat, da vi jo som traditionen tro tog en tur på Strandlyst efterfølgende for at fejre en ”lørdagskamp”…