image
04. oktober 2016 kl. 20:18
Marstal tog de 3 point!

Lørdag skulle Marstal så en tur til Aarup for at forsøge og hente de 3 point mod rækkens bundprop. Men på trods af Aarups status som sidst rækken, måtte der ikke tages for lidt på denne opgave.

Det blev en kamp, hvor hvert hold havde sin halvleg. Marstal satte sig på spillet fra starten af kampen, hvor man hurtigt kunne fornemme at Aarup ville være mere afventende i deres pres, hvilket resulterede i, at Marstal fik tid og ro til at bygge deres spil op nede bagfra.

Aarup havde et par afslutninger i starten af 1. halvleg som Carl uden problemer tog sig af. Men som halvlegen skred frem, satte vi os mere på kampen. Dette resulteret i flere indlæg fra vores kanter som aldrig rigtig blev helt farlige. Men efter små 20 min lidt ud af det blå, header Emil Grydehøj bolden i mål til en fortjent 0-1 føring til Marstal. På trods af flere fejlafleveringer fra vores side, er det os der sidder på kampen.

Der skal da heller ikke gå mere end 5 minutter, før vi igen har et skudforsøg som sniger sig forbi mål. Med små 10 min til pause, bliver der igen afsluttet udefra hvor Jens Kildegaard følger op på en ripost men desværre skyder lige på målmanden. Et par minutter før slutfløjt, får vi et hjørne som Jens Kildegaard tager sig, han lægger den perfekt til Rune ved forreste stolpe som header den stensikkert ind ved nærmeste stolpe (Ganske flot mål, mener han selv!☺)

Fuldfortjent 0-2 til Marstal ved halvlegen.

VI kommer ud til 2. halvleg efter at have snakket om, at vi ikke må gå ned i gear og lukke dem ind i kampen igen. Allerede efter små 5 min kommer Patrick Fleischer til en stor chance men skyder desværre forbi mål. Efter denne chance, var det som om vi havde glemt alt det vi netop havde siddet og snakket om i pausen! De samme tendenser som vi så i udekampen mod Krarup/espe og i 1. halvleg mod Nyborg begyndte at vise sig.

Aarup presser os højere oppe på banen og vi begynder at stresse os selv og efter 15-20 min får Aarup reduceret til 1-2 på et hårdt fladt indlæg ind foran mål, som der bare skal sættes en inderside på. Derefter bliver kampen en smule rodet men hvor det er Aarup som trykker på for det udlignende mål og hvor vi har små sporadiske chancer.

Efter en lille halv time får vi et gult kort og med stillingen 1-2 måtte vi finde den indre fightervilje frem hvis den ikke allerede var der. Efter 40 minutters tid kommer forløsningen så, Jens Kildegaard sender en bold ind i feltet som deres forsvarsspiller kikser i forsøget på at sparke væk, hvorefter Johan kan sende den ind i et tomt mål ved bagerste stolpe.

En kamp hvor vi i 2.halvleg stopper med at spille fodbold og løbe de ekstra meter for hinanden men som vi i sidste ende fortjent trækker os ud af med alle 3 point på kontoen!