05. marts 2016 kl. 20:23
Træningskamp med et fint resultat, men desværre to nye skader.

Næsby-MIF 1-1

10 min: 1-0
70 min: 1-1 Jonas Kisby

Vi fik ikke den bedste indledning på kampen. Næsby tog hurtigt kontrol over spillet og var vakse i kombinationerne. De var dygtige til at få vores defensiv i ubalance for derefter at stikke bolde i dybden hvilket skabte mange farlige situationer for dem. Efter en halv snes minutter udnyttede de overtaget til at bringe sig foran, og var kort efter tæt på 2-0.
Tingene blev ikke nemmere af at vi tidligt måtte se både Emil Kørner og Tobias Holm forlade banen med skader. De blev erstattet med Emil Kildegaard og Magnus Grydehøj Mikkelsen.
Som halvlegen skred frem fik vi bedre fat defensivt og fik deraf skabt flere muligheder offensivt, dog uden at det blev nævneværdigt farligt.

Anden halvleg fortsatte vi med at kæmpe os ind i kampen og kom længere frem på banen. De åbne chancer udeblev, men spillet kastede en del dødbolde af sig. Der viste vi tænder og var først tæt på ved Benjamin Snake, inden det lykkedes at få udlignet ved Jonas Kisby, på en flot afslutning fra kanten af feltet.
Næsby lykkedes kun sporadisk med deres angreb, og spillet foregik primært på midten med mange dueller.
En enkelt gang blev Peter i målet testet da Næsby skabte en fri chance i højre side af feltet, men Peter var vaks og fik reddet til hjørne.
Kampen endte uafgjort 1-1 efter en kamp hvor vi fik vist vores styrker i 2. halvleg og der generelt var gode præstationer hele vejen rundt.